Retourbeleid

Herroepingsrecht producten
1. Bij de koop van een product mag de consument de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden binnen veertien dagen. Deze termijn begint de dag nadat de consument het product heeft ontvangen.
2. De consument betaalt de kosten van de retourzending.  De ondernemer betaalt het volledige factuurbedrag van het geretourneerde product terug aan de consument binnen veertien dagen nadat het product door de ondernemer retour is ontvangen.
3.Als de consument het product terug wil sturen, dient hij dit binnen veertien dagen aan de ondernemer te laten weten op een manier zoals de ondernemer heeft aangegeven. Zodra de retour is gemeld, dient de consument het product binnen de volgende veertien dagen retour te sturen.
4.In het geval van herroeping, dient de consument het product met de bijgeleverde verpakking en alle overige geleverde toebehoren te retourneren conform de instructies die de ondernemer hierover heeft verstrekt.
5. Alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen. Indien de consument open verpakkingen retour stuurt, behoudt de ondernemer het recht om het retour te weigeren. 
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid